jump to navigation

Sfaturi de la Valeriu Popa preluate

REGIM DE DEZINTOXICARE CONCEPUT DE

VALERIU POPA

PENTRU CANCER SI STARILE PRECANCEROASE

45 DE ZILE

– Dimineata la sculare: terapia cu ulei si malai

– ora 11:00 se inghit 4 linguri de orez crud (inmuiate cu o ora inainte) cu 1/2 litru de apa distilata

– ora 13:00 se amesteca si se consuma urmatoarele:

– 125 gr. grau incoltit

– 1/2 kg. mere rase

– 3 linguri telina rasa

– 2 linguri radacina de patrunjel rasa

– 4 linguri sfecla rosie rasa

– 1 lingura miere de salcam

– ora 18:00 se consuma aceeasi salata ca la ora 13:00 inlocuind merele cu pere.

– 125 gr. grau incoltit

– 1/2 kg. pere rase

– 3 linguri telina rasa

– 2 linguri radacina de patrunjel rasa

– 4 linguri sfecla rosie rasa

– 1 lingura miere de salcam

– Inainte de culcare cu o ora, se consuma 30 de seminte crude de dovleac si se bea o cana de ceai de cimbrisor.

Se fac 2 clisme pe zi, una

Ø     dimineata cu 2 litri de ceai de musetel si

Ø     una seara, cu 2 litri de ceai de rostopasca.

– Se pun comprese cu frunze de varza, de seara pana dimineata, pe zonele afectate.

Sfaturile lui Valeriu Popa
1.Frica micşorează diametrul vaselor de sânge, ca urmare a unei vărsări excesive de adrenalina in sânge. Acest fapt duce la o subalimentare a tuturor organelor, ceea ce cauzeza boli organice, cum ar fi boala coronariana  (ischemia), hepatita, impotenta si frigiditatea sexuala, boli de piele, nevroze si psihoze.

2.Când cineva te jigneşte nu te răzbuna pe el, nu-l uri si nu te supăra pe el întrucât aceasta jignire este un dar de la Dumnezeu. Daca n-o accepţi urmează ca purificarea sufletului sa se înfăptuiască prin boli si nenorociri, iar daca nu eşti pregătit nici pentru aceasta ea vine prin moarte Aceasta forma de purificare ne este data prin intermediul celor apropiaţi, de aceea in măsura in care reuşim sa-i iertam, in aceeaşi măsura sunt posibile schimbări interioare de profunzime.
Se cuvine sa iertam nu numai in gând ci si cu sufletul. Cel mai mult ne leagă de trecut supărările neiertate.

Iertând un om care ne-a jignit sau ne-a supărat ne putem vindeca de o boala grava.

Roagă-te in permanenta ca toţi cei din jurul tău sa fie fericiţi, sanatosi si întreaga lume sa fie binecuvântata. Aceasta rugăciune v-a iradia atât de multa iubire către întreaga lume incat iubirea se va întoarce la tine din belşug.

Cum dăruieşti aşa primeşti. Răzbunându-te te faci egal cu adversarul. Iertându-l te arăţi superior. Iertând ne eliberam pentru a ne putea inalta.  Sa fim conştienţi ca iertând ii eliberam pe cei care ne-au greşit, deci iertând  oferim libertate. Sa alegi calea iertării,  pentru ca numai ea desface rana încleştata in timp. Ca de nu iertaţi voi, nici Tatăl vostru nu va ierta vouă greşelile.

3.Dependenta naşte frica, îndoiala, depresia si supărarea.  Nu căutaţi plata, nici lauda si nici o răsplata, orice aţi face. Săvârşind ceva bun noi pretindem imediat recompensa. Aceste dorinţe aduc ca rezultat suferinţa. Cu cat veţi intensifica dorinţele omeneşti cu atât  va creste nivelul de agresivitate si se va întări programul de autodistrugere.

Orice dorinţa când se agaţă de tine devine stăpânul tău.

Când eşti mânios, mania devine stăpânul tău, te acaparează complet. Astfel mania ta, in aceasta stare, va face lucruri pe care mai târziu le vei regreta.

Dependenta naşte agresivitatea. Iar agresivitatea produce boala. Boala purifica sufletul omului si ii fortifica sistemul imunitar.  .

Dependenta de dorinţe, frica, depresia si supărarea atrag gelozia. Cu cat este mai puternica  dependenta de persoana iubita, cu atât mai numeroase sunt pretenţiile noastre fata de ea.  Cearta, mania, nerăbdarea emit in tăcere o mare forţa destructiva. Numai prin iubire poate seca izvorul  răutăţilor

4.Sa nu vorbiţi despre nenorocirile trăite pentru ca ele pot prelungi durata lor. Când nu vorbim cuiva despre  problemele noastre noi ne îndepărtam de ele. îndepărtarea de ele este primul pas pentru depăşirea acestora. Esenţial este când vorbiţi despre problemele si emoţiile dvs. sa nu căutaţi mila sau compătimiri.

Ţânţarii si furnicile apar când este prezenta trufia.

Când ţânţarul va înţeapă este o umilinţa pentru dvs. El este de mii de ori mai mic decat dvs. si reuşeşte sa va înţepe simţitor. in aceasta situaţie daca nu va enervaţi trufia descreşte. Deci ţânţarii ne pot ajuta la ameliorarea destinului si micşorarea trufiei..
Daca aveţi o mare supărare sau tristeţe încercaţi sa nu aduceţi sentimente acasă. Ieşiţi in stradă- cu deosebire in locurile înverzite – si plimbaţi-vă.

Nu faceţi din casa dvs. o groapa de gunoi energetic.

Daca locuiţi de cativa ani si a-ti saturat spaţiul cu regrete, supărări si spaime, amintiţi-va momentele in care v-aţi certat si supărat, aşezaţi-va in acel loc, iertaţi, anulaţi agresivitatea fata de iubire, rugaţi-va.

5.Daca vorbim la telefonul mobil in primele 30 de secunde energia organismului blochează influentele negative, ulterior începe sa cedeze lent.

O convorbire telefonica ce durează mai mult de un minut se poate răsfrânge negativ asupra sanatatii.

De altfel, oricât ar părea de straniu, cel mai puternic pătimeşte nu zona capului, ci zona sistemului genito-urinar. După o convorbire de trei minute are loc deformarea câmpului in zona capului, in zona sternului (adică are loc slăbirea sistemului imunitar) si, de asemenea, in zona   primei chakre.

O convorbire telefonica care depaseste un minut este de nedorit.

6.Mâncatul este un serviciu divin si, ca atare, nu trebuie sa se desfăşoare intr-o atmosfera apasatoare. Mâncarea ne poate da energii superioare daca este binecuvântata de Dumnezeu si este gătita cu devotament spiritual. Cea mai buna mâncare, cel mai sănătos meniu natural, se transforma in otrava in corpul dvs. Daca atmosfera in care gătiţi (gândurile si sentimentele)si mâncaţi este tensionata.

7.Munca nu trebuie sa ne omoare, ci sa ne dezvolte. înseamnă ca supraâncărcările nu trebuie sa fie permanente si in fiecare ocupaţie sa găsim plăcerea. Daca nu exista plăcere, orice activitate se poate transforma intr-o suprasolicitare si va dauna sanatatii.

8.Daca un om fura si înşeală pe alţii o viata întreaga, el va fi pedepsit sa suporte si pagubele pe care le-a făcut  altora. in concluzie,cel care a făcut bine va recolta binele, iar cel care a făcut un rău fizic sau spiritual va recolta răul fizic sau spiritual.

Ataşamentul  înseamnă alipirea sufletului de ceva sau cineva (părinţi, persoana iubita, copii, profesie, obiecte, daruri etc.).

9.Ataşamentul fata de cele pământeşti produce un uriaş rău lucrului de care ne ataşam, in acelaşi timp suferă si cel ce se ataşează.

Daca omul se ataşează sufleteşte de: hrana, plăceri sexuale, casa, avere, bani etc. sufletul lui este cuprins de lăcomie, de ura si frustare.  in aceasta situaţie el trebuie sa piardă toate bunurile pentru a-si purifica sufletul. Omul ştie foarte bine ca nu va lua nimic cu sine in mormânt.  Cu cat suntem mai ataşaţi de stabilitate cu atât mai greu suportam schimbările vremii si suntem mai bolnăvicioşi.  Ataşamentul fata de dorinţe duce la destrămarea relaţiilor familiare si a acelora din afara familiei.

10.In dragostea omeneasca trebuie întotdeauna sa existe o detaşare de omul iubit. Cu cat aveţi mai multe pretenţii, iritări si nemulţumiri fata de omul apropiat cu atât mai mult creste dependenta de el. Dependenta de valorile umane ne va omori încetul cu încetul si spiritul si sufletul.

11.Când căsătoria este bazată numai pe sentimente sexuale, ea nu poate fi îndelungata. Când sentimentele slăbesc intervine înşelarea, iar căsnicia se destramă.

Familiile care sunt întemeiate in primul rând pe prietenie si respect sunt fericite si durează mult. Un şot trebuie sa evite sa o transforme pe şotie intr-o copie fidela a sa. Fiecare om are personalitatea lui proprie si astfel de tentative sunt împotriva firii, ducând in timp la destrămarea cuplului. Nu-l consideraţi pe celalalt ca fiind un obiect destinat sa va servească, ci ca pe o fiinţa divina, cu individualitate si cerinţe proprii.

12.Violenta in familie vine din nevoia de a-l controla si domina pe celalalt. Fiecare încearcă astfel sa aibă controlul si sa rămână deasupra întregii situaţii. Când controlezi o alta fiinţa ii iei energia, iţi faci plinul pe socoteala altuia. Astfel devii vampir energetic. Ori de câte ori cădem in acest prost obicei ne deconectam de la sursa si intram in suferinţa. Răcirea relaţiilor dintre doi parteneri se datorează creşterii nivelului de agresivitate interioara. Lipsa de compatibilitate duce la lipsa de comunicare. Lipsa de comunicare duce la dezastru. Lipsa de comunicare prin iubire duce la ura. O agresivitate subconştienţa fata de barbati / femei se transforma intr-un program de autodistrugere. Daca doi parteneri abuzează fizic sau emoţional unul de celalalt, atunci ei nu merita sa ramana împreuna.. Femeile din viata ta sunt doar începutul experienţei tale cu ele. Daca te părăsesc ia-le aşa cum sunt si mulţumeşte-le ca te-au parasit

13.Casatoria trebuie studiata intai cu ochiul, apoi cu microscopul si in sfârşit cu telescopul. Cu cat ne concentram lăuntric asupra vieţii imbatranim si ne despărţim repede de viata.

14.Gelozia de regula provoacă scăderea vederii, auzului, scleroza in placi, traumatismele capului, diabet,  inflamaţii articulare. Daca gelozia este grevata de trufie, atunci este de doua ori mai periculoasa.

15.Atunci când şotia este geloasa isi critica in permanenta şotul si e nemulţumita de acesta, atunci ea amplifica brusc in propria persoana si in copiii săi posibilitatea apariţiei unor afecţiuni. Gelozia si supărarea unei femei generează tocmai acele afecţiuni care ne scurtează viata, apropiind batranetea. Uneori la femeie gelozia, supărările si pretenţiile pot fi atât de profunde incat şotul poate muri sau se poate îmbolnăvi grav.

16.Bărbaţii geloşi si femeile geloase nici nu bănuiesc ca ei mutilează in primul rând sufletele copiilor lor si ca omoară copiii care inca nu au apărut pe lume. Pentru ca sa se nască un copil armonios bărbatul si femeia trebuie sa se iubească unul pe celalalt.

17.Femeia geloasa si supărăcioasa ataca in plan subtil pe şotul sau. in aceasta situaţie şotul fie se va îmbolnăvi in permanenta, fie va deveni alcoolic, fie va divorţa. Daca sunteţi gelos si va amplificaţi sentimentele agresive de profunzime, atunci puteţi avea probleme cu orice animal, veţi putea avea si alergie si boli contactate de la ele. De asemenea, veţi putea deveni obiectul agresiunii din partea animalelor.

18.Este mai bine sa plângeţi decat sa urâţi. Daca n-aţi reuşit sa va învingeţi pe dvs. înşivă, agresiunea se acumulează in mod inevitabil. Atunci când plângeţi agresiunea apăruta se distruge.

19.Dragostea are o mare putere de vindecare fizica, mentala, emoţionala si spirituala. Plăcerea de a bârfi, minţii si răni alţi oameni provoacă efecte karmice devastatoare pentru sufletul care critica. El se condamna singur sa trăiască in închisoarea neliniştii interioare.

20.Adevărata cauza a narcomaniei si alcoolismului este un nivel scăzut de iubire. Aceasta apare din cauza unor puternice frustrări, a reprimării dragostei fata de oameni. Omul trebuie sa înceteze sa mai poarte supărare pe lumea din jur, sa intre in armonie cu ea.

21.Gândirea noastră dispune de cea mai puternica forţa creatoare din întregul univers. Gândul este cel care aduce pacea si liniştea in sufletul nostru.

Gândul este cel care atrage binele sau răul in existenta noastră.

Toate  gândurile emise plutesc in aer ca nişte mine ameninţătoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs. O gândire sau o acţiune negativa este resimţita dureros de mii de organisme. De aceea exista o lege a naturii si a ştiinţei conform căreia răul pricinuit altora ne face rău si noua înşine.

De aceea străduinţa de a ierta duşmanii si de a îndrepta spre ei numai gânduri de pace si iubire constituie un act protector pentru noi.

Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem in atmosfera, din punct de vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorinţe, fapte, sentimente   etc. se întorc la noi producând efecte perturbatoare in câmpul nostru energetic. De aceea nimeni nu poate face rău altuia fara sa plătească. De aceea oricând aveţi gânduri negative despre o
persoana sa va rugaţi in permanenta pentru sănătatea ei. Când ne gândim la cineva se creează instantaneu o punte energetica intre noi si omul la care ne gândim. De aceea, orice  gând rău reprezintă un atac  energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv. Astfel ne atacam si ne omoram unul pe altul in mod inconştient, de multe ori fara sa ne dam seama de acest lucru.
Orice expresie dura, afirmata pe un ton categoric poate provoca un rău atât sieşi cat si unui alt om.

22.Imaginaţia are puterea de a crea realitatea. Câmpul părinţilor începe sa distrugă câmpul copilului si acesta se va naşte bolnăvicios, fricos, obsedat.

23.Faptele mamei si comportamentul in timpul sarcinii determina soarta si sănătatea viitorului copil. Părinţii le transmit copiilor o informaţie completa a comportamentului lor si al strămoşilor lor. Aceasta informaţie sta la baza formarii destinului copilului, a corpului, caracterului si spiritului acestuia. Principala informaţie ereditarase transmite nu numai genetic, dar si prin intermediul câmpului. Mama este indisolubil legata prin câmp de copilul sau si, de aceea,  trăirile emoţionale ale mamei îl influenţează activ pe acesta. Daca este vorba de ura, de separare de omul iubit, acest lucru va însemna o adevărata catastrofa pentru copil. Structura negativa a câmpului femeii determina multe din viitoarele nenorociri ale copilului.

O ura puternica, nutrita in timpul sarcinii acţionează asupra copilului care se va naşte supărăcios sau pot  apărea tulburări ale vederii sau auzului. Daca o femeie isi reprima sentimentele de iubire fata de şotul ei, acest lucru se va răsfrânge neîntârziat asupra copilului. Sa nu uitaţi ca atunci când ucideţi iubirea înfăptuiţi o crima.

24.Supărarea este una din cele mai răspândite încălcări ale legilor universului,care poate determina diferite  neplăceri in viata, atât a celui pe care te superi, cat si in propria ta viata. Supărarea copilului pe părinţii săi, a părinţilor pe copii creează ruperea si deformarea celor mai fine structuri energetice, cu consecinţe din cele mai grave. Pentru ca sa se nască un copil armonios bărbatul si femeia trebuie sa se iubească unul pe celalalt. in
timpul sarcinii femeia trebuie sa fie liniştita si rabdatoare si nu trebuie sa se supere sau sa trăiască sentimente negative. Ea trebuie sa accepte cu seninătate realitatea, aşa cum este si sa nu admită părerile de rău in legătura cu trecutul sau sa grăbească viitorul.

25.Femeile gravide sa nu vizioneze filme care răspândesc violenta, întrucât agresivitatea lor subconstienta devine necontrolabila, cu efecte devastatoare asupra psihicului si trupului viitorului copil. De aceea oamenii adulţi si copiii ar trebui sa vizioneze numai opere de arta, al căror nivel de agresiune subconstienta este negativ.  Naşterea cu picioarele înainte si prin cezariana reprezintă o trufie ridicata a mame copilului. Naşterea prematura înseamnă umilirea mândriei. Copiii născuţi prematur sunt deosebit de slabi si bolnăvicioşi, iar aceasta înseamnă aceasi blocare a mândriei.

Când  părinţii aleg numele copilului acesta se fixează in karma copilului si ii influenţează structurile câmpului.

Numele se întipăreşte in câmpul bioenergetic si depinde de karma celui al cărui nume îl poarta copilul. înainte, nu întâmplător, copiilor li se dădeau nume de sfinţi. Karma luminoasa, pura a sfinţilor se unea cu karma copilului, îl proteja si acţiona in favoarea lui. Dându-i copilului numele unei rude riscam, deoarece greşelile si viciile sale va trebui sa le ispăşească cel care a luat odată cu numele si o parte din karma, adică copilul. O bunica in anii săi de tinereţe a iubit un om, insa nu a dorit copilul si a făcut avort. Pentru uciderea iubirii si a copilului a trebuit sa plătească frica si nepoata, adică urmaşii ei. in cazul unei lovituri cu pumnul suferă unul singur – vinovatul, in cazul lovirii bioenergetice întrucât omul este la nivelul biocămpurilor, intr-o conexiune directa cu toate rudele sale, cu copii săi, lovitura traversează întregul lanţ de rudenie. si ca recul, vine pedeapsa împotriva agresorului si a familiei acestuia. O femeie si-a
sfătuit prietena sa facă un avort, la rândul lui bărbatul a insistat ca şotia sa avorteze. Aceasta dorinţa exprimata in cuvinte sau in gând de a nimici viitorul copil este o încălcare a legilor pentru care omul plăteşte cu sănătatea si cu soarta sa. O femeie si-a abandonat copilul in spital. Prin aceasta ea a savarsit o crima atât de mare incat nimeni n-o putea absolvi de pedeapsa. Dragostea fata de copii face parte din cele mai înalte legi ale universului si de aceea orice forma de incalcare a acestei iubiri, exprimata prin renegarea copilului, refuzul de a avea copii sau de a purta o sarcina, ne mai vorbind de avort, in special in fazele înaintate, renegarea omului iubit si nu numai cu faptele, cu vorba, ci chiar si cu gândul, poate duce la urmări din cele mai grave.
26.Sub nici un motiv sa nu spui unui copil: eşti leneş, nu eşti bun de nimic, eşti prost etc. fiindcă aceasta  creează in el cusurul ce i se reproşează.  Mama care spune copilului: uite daca ai sa fii cuminte, daca ai sa înveţi bine iţi cumpăr cutare lucru face din copilul sau un sclav al cărui stăpân va fi lucrul promis. Daca părintele îndeplineşte toate capriciile copilului si începe sa depindă de acesta, copilul se  transforma intr-un tiran si poate muri.

Daca copilul este ocrotit in permanenta el se va deprinde a nu se mai păzi singur si in acest mod isi va pregăti primejdii in viitor. Mamele care se sacrifica pana la umilinţa pentru binele copiilor lor sfârşesc intr-o mare amărăciune. La fel si copiii, de a căror naştere părinţii nu s-au bucurat, sunt profund nenorociţi, întrucât trăiesc  intr-un chin spiritual. Copiii trataţi cu asprime nu devin buni. Ei vor vedea in părinţii lor adevăraţi duşmani, când aceştia intrebuinteaza continuu pedepse si ameninţări.

27.Răul nimicitor si total vine atunci când copiii majori si capabili de munca continua sa trăiască langa mama lor, sa se bazeze pe ea, iar ea, la rândul ei, permiţând sa fie exploatata din toate punctele de vedere. In acest mod străzile se umplu in permanenta de copii neajutoraţi, incapabili de a se îngriji pe ei insasi.

Sa mulţumeşti părinţilor pentru ceea ce eşti tu astăzi, iar copiii tai ţie iţi vor mulţumi pentru ceea ce vor fi ei mâine.

28.Egoismul, cruzimea închid canalele energetice de legătura cu Dumnezeu si omul respectiv nu mai primeşte energia necesara întreţinerii vieţii.

in aceasta situaţie el este nevoit sa ia energia de la alţi oameni, devenind vampir energetic.

Acest lucru distruge sistemul de protecţie al copiilor săi. Copii încep sa fie bolnavi, pot avea tulburări psihice si alte probleme.

Când simţiţi ca cineva va fura energia,rugaţi-va ca aceluia sa-i fie dăruita iubirea divina si energia care-l va schimba, ii va purifica sufletul si-l va uni cu Dumnezeu.

Egoismul si interesul personal ne izolează de restul oamenilor si acest simt al separării ii face pe oameni insensibili la nevoile altora.  O persoana egoista manifesta un ataşament excesiv pentru ea insasi, este o plaga sociala. Egoiştii au foarte putini prieteni. Câteva cunoştinţe si relaţii superficiale le umplu viata. Contactele cu  ceilalţi sunt limitate. Prin felul de a gândi se închid in lumea lor strâmta.   Prin gândurile voastre puteţi sa schimbaţi un egoist făcăndu-l generos. Sa se emită spre el numai vibraţii de generozitate si bunavionta.

29.Dispreţul fata de noi si profunda nemulţumire fata de sine constituie o agresiune fata de Dumnezeu.

Dispreţul si blamarea omoară înainte de toate iubirea fata de un alt om.

Orice ticăloşie ar comite un om împotriva noastră noi nu avem dreptul sa respingem iubirea fata de el.

Bărbatul care dispreţuieşte femeia se degradează spiritual, începe sa sufere de diferite boli si îmbătrâneşte mai repede ca de obicei. Trebuie sa va schimbaţi atitudinea fata de femei si fata de situaţiile legate de ele.
Trufia si dispreţul fata de oameni generează lipsa dorinţei de a trai, sentimentul pierderii sensului vieţii.

30.Ura este o forţa care te leagă de persoana pe care o  urăşti.

Ancorarea de înţelepciune da naştere dispretului. Acesta începe de la cap.

De aceea se blochează biocâmpul in regiunea capului..  in curand dispreţul se întoarce împotriva propriei persoane.

De aceea, se deteriorează câmpul in jurul rinichilor si apare distrugerea acestora.

Nimeni nu poate strânge bani daca-i dispreţuieşte. Zgârcenia si economia aduc boala si dezastre
http://vlad-ionescu.blogspot.com/2010/05/sfaturile-lui-valeriu-popa.html

APA VIETII
METODA DE TERAPIE TRADITIONALA CHINEZA

Totdeauna apa a fost elementul natural, pentru om, cel mai pretios ca sursa de sanatate. In toate religiile antice, ea era simbolul purificarii. Stravechea stiinta indiana prescria folosirea terapeutica a apei. In Egiptul antic se practica terapia apei. Grecii vindecau multe boli cu ajutorul apei. Majoritatea curelor lui Hipocrate aveau la baza apa. Puterea curativa a apei o intalnim si in Vechiul Testament, chiar si Iisus a implinit diverse minuni cu ajutorul ei. Cura cu apa, pe care o vom prezenta, a trecut prin timp din China antica pana in zilele noastre si reprezinta unul dintre misterele medicinei traditionale.

Procedeul este simplu. Se bea dimineata apa pe stomacul gol. Apa trebuie sa fie filtrata si la temperatura camerei. Nu se tine niciodata la frigider.

Apa se bea in prima jumatate de ora dupa trezire, zilnic si se evita orice intrerupere, mai ales in primele 21 de zile. Acest procedeu e bine sa fie continuat cat mai mult posibil. Efectele cresc proportional cu deprinderea si continuitatea practicii. Se incepe cu 1,5 litri si, in circa 2-3 saptamani, se va ajunge la cantitatea optima de 3,5 litri.

Cantitatea nu este nici exagerata, nici absurda. Atat introducerea, cat si eliminarea se regleaza dupa primele zile de practica.

Este bine ca dimineata, sticla cu apa sa fie agitata de 120 de ori cu ajutorul mainilor, astfel, apa se dinamizeaza si energizeaza, compatibilizandu-se cu corpul fizic si energetic al celui care consuma apa.

 

Daca apa este expusa rasaritul soarelui (solarizata), isi mareste raza de actiune si rezultatele sunt mai mari.

Prin acest procedeu se reconstruieste starea de sanatate. Pentru cei considerati sanatosi, cura este considerata profilactica.

Varstnicii, hipertensivii si cei cu probleme renale se vor opri la 2-2,5 litri si vor avansa foarte lent catre aceasta cantitate.

Alimentatia ar fi bine sa fie lacto-vegetariana si mai putin sodata.

Nu se mananca seara dupa ora 19.

Se mananca dupa 3 ore de la ingerarea apei.

Pot sa apara si diverse reactii secundare, de dezintoxicare a organismului: posibile mancarimi, senzatii de oboseala, de buimaceala, umflarea picioarelor, usoara nervozitate, care vor trece de la sine odata cu continuarea procedurii. Sunt simptome de insanatosire.

Terapia poate fi facuta toata viata sau cel putin 3 luni/an, ultima luna servind la retragerea gradata din practica.

Efecte benefice si chiar miraculoase s-au inregistrat in toate bolile: cancer, afectiuni ginecologice, afectiuni ORL, migrene, hipertensiune, anemii, reumatism, paralizii, obezitate, artrita, tuse, astm, TBC pulmonar, meningita, afectiuni hepatice, hiperaciditate, colita, constipatie, hemoroizi, diabet, etc.

In cazul iradierilor, se elimina efectele primare si secundare ale tratamentului cu cobalt s.a.

Practic, apa se va bea in prima jumatate de ora de la trezire.

Nu inghititi de la inceput (din prima zi) toata cantitatea; se poate ajunge treptat la 1,5 litri in prima saptamana.

Incercati sa nu intrerupeti apa nici macar o zi. Mergeti incet mai departe, nu va opriti la jumatatea drumului.

Schema practica este urmatoarea:

Saptamana I II III IV V VI VII VIII
Cantitatea (litri) Barbati 1,5 2 2,5 3 3,5 Stabil
Femei 0,5 1 1,5 2 2,5 3 3,5 Stabil

Incheierea practicii acestui procedeu decurge in mod invers conform schemei.

La stabilizarea dozei, se urmeaza 21 de zile minim, pentru ca rezultatele sa fie maxime.

Succes!

Reclame

Comentarii»

1. Andreea - Noiembrie 17, 2012

Foarte interesante informatiile. Daca imi este permis pot adauga si eu unele. Numai bine!

2. pascu grigore - Aprilie 14, 2016

Mama mea 7 ani o mancat numai orez griu incotit apa distilata

3. grigore - Aprilie 14, 2016

In anul 1987 pe timpul lui nea nicolae mama mea a fost diagnosticata cu ulcer hemoragic la intestinul gros mai bine spus cancer a plecat la bucuresti cu o cunostinta pentru ca dl valeriu popa era priten bun cu adrian paunescu unde a urmat timp de10 ani acest regim cu griu incoltit cu mar razalit suc de sfegla rosie apa distilata suc de morcov miere de albina si mai multe va pot spune dupa toate mama este bine munceste toata ziua si are varsta de 70 de ani. Ai doresc tot binele din lume


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: