jump to navigation

ASTEROIDUL

Ştiu că ce voi scrie se cunoaşte de zeci de mii ani, nu este nimic nou, poate tipul de abordare este nou.Sunt doar părerile mele. Nu pot dovedi nimic ştinţific, poate peste alţi mii de ani se va reuşi şi acest lucru.

Acum voi încerca să înţeleg aceste procese.

Spiritul se poate comprima , este un câmp energetic ce conţine o mulţime de alte câmpuri energetice, fiind transmisă comunicarea prin unde, acum nu putem măsura, decomprimarea este direct proporţional cu comprimarea.

1. memorie proprie

2. la nivel de afecte este un echilibru permanent

3. propriul proces de gândire

4. limbaj propriu la nivel de simboluri diferit

5. un tip de energie ce se auto -încarcă permanent.

6. inconştient propriu spiritual

Consider Spiritul ca  o forma de energie cosmică ce s-a dezvoltat de cînd au apărut primele forme de viaţa. El nu moare şi doar se transforma, se adaptează în funcţie de dezvoltarea intrinsecă a fiinţelor la nivel biologic si psihic, se transmite de la generaţie la alta prin matricea proprie si matricile de memorie ale fiecărui individ.
Fiecare om asimilează în matricea memoriei proprii, cînd moare prin Spirit este ulterior asimilată de o matrice universală atemporală, ce doar înmaganizează evoluţiile. Propriu-zis fiecare matrice aduce noi forme de energie informaţională individuală hrănind energia Spiritului
Energiile negative sunt si ele prelucrate, transformate ulterior în energii pozitive prin impunerea de a învăţa sa trăim viaţa la un nivel superior. Acest schimb se face ca un perpetum-mobile astfel noi prin acţiunile, gândurile noastre întreţinem acest univers spiritual.
Noi suntem forme de energie care contribuie la evoluţia energetică a universului, prin transformările, evoluţiilor personale.. În acelaş timp suntem răspunzători de cum va fi viitorul, existăm la acest nivel datorită evolutiilor străbunilor.
Putem sa contribuim în mod benefic printr-un management mult mai bun al stărilor sufleteşti, să dezvoltăm o comunicare directă în ambele sensuri cu Spiritul.
Forma de energie a Spiritului nu a fost cuantificată prin dimensiuni măsurabile, fiindcă este o energie cosmică.
Acest tip de energie se poate compresa si dilata, cea mai apropiată forma de energie cunoscută ar fi cea definită de fizica cuantică.
Sinele este o forma de energie ce mediază comunicarea cu energia universului, el este doar o parte din matricea universului divin.
Cunoaşterea mai aprofundată a mecanismelor de formare si evoluţie a psihicului la nivel energetic informaţională ne permite o mai buna interacţiune, comunicare cu Spiritul. Dacă nu reuşim sa facem acest lucru tindem sa rămînem la acelas nivel de dezvoltare.
Componentele Spiritului personal  arată ca o elipsa cu patru cercuri energetice avînd centre diferite, forme de energie informaţională diferite si limbaje proprii ce pot fi decodificate de Spirit:
Spiritul este o elipsa ce contine:
a) grup de doua cercuri;
1) un cerc energetic format din;
– inconştientul personal
– inconştientul colectiv
2) un cerc energetic format din Sine.
Aceste doua cercuri într-o vizualizare geometrică se suprapun dar sunt de dimensiuni diferite, inconştientul mai mare ca Sinele.

b) grup de doua cercuri;
3) un cerc energetic format din conştient
4) un cerc energetic format din subconştient

Aceste doua cercuri intr-o vizualizare geometrică se suprapun dar sunt de dimensiuni diferite, conştientul mai mare ca subconştientul.
Sunt aşezate doua cîte doua cercuri în elipsa, se întrepătrund în centrul elipsei cercurile mai mari inconştientul cu constientul
Găurile negre sunt asezate astfel:
1) una sus formînd ca o arcada între cercurile inconştientul si conştient
2)una jos formînd ca o arcada între cercurile inconştientul si conştient
În plan geometric ar face legatură dintre inconştientul şi conştient , dar sunt complet diferite ca energie şi formează alt tip de canale.
– gaura neagră
zona în care sunt aruncaţi asteroizii ce nu se pot integra şi asimila, unde se vor descompune, această zonă este ca un vid, coşul de gunoi al energiilor ce nu pot fii asimilate ele pot fi benefice dar propriul sistem energetic nu poate să le asimileze nefiind suficient de dezvoltat, sunt de asemenea şi energiile negative pe care dorim să le excludem.

– asteroidul, este o formă de energie informaţională  adusă din exterior spre interior, ea poate fi de nivel spiritual , informaţii la nivel de acumulare şi asimilare a cunoştinţelor din orice domeniu, informaţii ce sunt transmise prin cuvânt, gând, diversele tipuri de comunicare directă şi indirectă.
Corpul fizic datorită constituţie anatomo-fiziologice-neuronale nu ne permite şi ne îngrădeşte asimilarea diverselor forme de energii prin capacitatea lui de engramare , descifrarea informaţiilor şi integrarea lor, este şi o formă de apărare asupra echilibrului energetic. Acest lucru este sesizabil mai ales în bolile psihice prin incapacitatea de relaţionale cu exteriorul, unui dezechilibru la nivelul adâncurilor, prin incapacitatea de asimilare şi integrare a informaţiilor necesare (asteroizilor) pentru dezvoltarea personală şi integrarea în social.
Spiritul în final prin dezvoltarea la nivel psihic se va putea ajunge la formarea unui singur centru al celorlalte patru cercuri, printr-o mai bună transmisie a asteroizilor dezvoltând o sinergie relaţională a energiilor din elipsă.

Exista boli ale Spiritului?

Boala este dată de ruperea legăturilor energetice dintre Spirit, psihic, somatic.

Exista boli fizice, psihice dar nu putem susţine ca si ale Spiritului. Spiritul este o forma de energie informaţională complet diferită , se poate spune doar ca se depreciază comunicarea între psihic- fizic- Spirit. Se produce un proces de sclerozare a canalui de comunicare între cele trei si nu se poate face transmiterea în ambele sensuri de energie informaţională.

Foarte greu poţi sa faci delimitarea între cele trei, fiindcă la un moment dat se întrepătrund, teoretic sunt 18 variante de combinări prin care noi suntem obligaţi sa facem o delimitare clară.

Să faci diferenţa de unde încep şi se termină somatizările, din punct de vedere psihic ce influenţe au disfuncţiile canalului energetic de transmitere informaţională a Spiritului.

Posedarea poate fi dată de încorporarea în corpul fizic a două spirite ori asimilarea unor atacuri psihice din exterior sau informaţii energetice negative transmise de cineva(blesteme,farmecece,etc.) asimilate fiindcă nu a avut persoana respectivă un baraj de protecţie împotriva acestor acţiuni.

Spiritul are propriul proces de autoreglare, propriile forme de energie si manifestare, individual având un limbaj autonom de informaţie şi în acelas timp un limbaj universal valabil. Care sunt tulburările datorate numai acestui tip de comunicare? Sunt reţele de energie ce pot fi stimulate care pot produce deblocarea energetică prin crearea altor stimuli direcţionaţi?

Caut răspuns la aceasta întrebare care mă fascinează şi în acelas timp îmi dau seama ca stiinţific nu pot dovedi acest lucru.

Vorbim în general ca doar oamenii au Spirit, nu este adevărat fiecare plantă şi animal are Spirit doar  este dezvoltat la nivel lor de evolutie. Cum oameni din diverse triburi elogiau spiritele plantelor si animalelor care le proclamau pâna la nivel de zeităţi, dovedeşte ca ei au primit prin cultura lor cunoştinţe despre spiritul acestora,  în timp  am pierdut esenţa informaţiilor.

Cum anumiţi oameni au capacitatea de a înţelege comunicarea acestora prin dobândirea unor abilităţi înnăscute ori dezvoltate. Plantele si animalele comunica cu noi la acelas nivel numai ca noi în general am pierdut aceste capacitate pentru a dezvolta altele ce erau vitale în evolutia şi supravieţuirea specii. Nu prin etologie(studiul comportamentelor la animale în mediul lor) si printr-o comunicare directă ce trece de conştient.

Noi avem în matricea memoriei Spirituală şi aceste abilităţi, dacă nu ar exista un nivel al spiritului la animale şi plante nu am fi putut ca să înţelegem comunicarea la acest nivel dintre ele si noi.

Au  dezvoltarea biologică şi genetică unică care se conectează la nivelul propriului spirit ce contribuie esenţial la dezvoltarea universului spiritual la care suntem şi noi conectaţi.

KMN.

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: