jump to navigation

şaşe

Şaşe

Sunt întru-un cimitir, privesc şi zic”Ce caut aici?” Nu primesc răspuns, continuu să mă plimb prin cimitir, aud ”Este un cimitir vechi roman” Eu” Nu-mi plac cimitirele, poţi să mă duci în altă parte”.Nu răspunde. Ce mare este cimitirul, cât vezi cu ochii în toate direcţiile,continuai să merg poate ies din el,dar nu văd altceva de morminte, nu mă uit ce era scris pe ele, mă enervează acest lucru că nu pot ieşi. Dintr-o dată cântă o femei, iar sunetele mă aruncă direct în cosmos.Uau, ce bine am ieşit, aud:”Vrei să mergem pe o planetă unde se află alt tip de viaţă?” Eu:”Da cum să nu”Pornim cu o viteză foarte mare nu văd nimic în jur, îmi place. Încetinim şi se vede o planetă cu mai multe cercuri albe în jurul ei, avansăm, atmosfera este ca un nisip fin alb, ceaţă,întreb:”Cum respiră, aceste vieţuit -oare?”R:”Aici sunt alte forme de viaţă, de energii, normal nu poţi vedea aceste fiinţe, acum şi tu eşti la fel ca ei şi îi poţi vedea”Eu.”Nu simt nici un fel de transformare la mine cum sunt altfel?”R:”Acum eşti energia planetei mamă, nu simţii nimic, hai mai repede dacă vrei să ajungem pe sol”.Mărim viteza prea târziu, trebuie să ne întoarcem. Of, tocmai când să-i văd. Ne întoarcem fără să-i pot vedea.

După ce se termină călătoria aflu că din grupul respectiv în care eram, o femei a început să cânte în transă, deci ea m-a aruncat în spaţiu. După trezire simţeam tot corpul bătut milimetric, doare,îmi revin din dureri cu greu.

În luna decembrie 2006 a fost următorul vis .

Mă aflam într-o piaţă caut- am să cumpăr ceva legume pe la tarabe când vine un bărbat la mine si-mi spune dorim ca tu să ne fi lider trebuie să împrăştiam nişte fluturaşi(ceva în genul de reclame nu ştiu conţinutul lor). Eu am întrebat “ Dar văd sunteţi mulţi de ce eu, aveţi de unde să alegeţi lider?” El a răspuns: noi te vrem pe tine, nu mă opun şi merg spre grup mă aşez prima în spatele meu sa-u aşezat toţi în şir indian ,era lung format din mulţi oameni de ambele sexe nu erau copii. Grupul din spatele meu începe să cânte şi să danseze eu doar mergeam nu cunoşteam melodiile dar la un moment dat încep să cânte” ţa, ţa, ţa căpriţa ţa” a asta îl ştiu şi încep să-l cânt şi eu dansez pe melodie şi aşa ne tot plimb -am prin piaţă până ei dau toţi fluturaşi . Îmi ia-u rămas bun şi plec prin piaţă ca să cumpăr ce-mi trebuie, vine din nou lângă mine ace -las bărbat cu încă doi bărbaţi şi zice” uite fiindcă ne-ai ajutat îţi dăm aceste cadouri şi-mi întinde un pachet spre mine” eu zic „v-am ajutat şi atât nu vreau nimic de la voi”. Ei spun de ce nu înţelegi ca asta este plăcerea noastră, nu mă mai opun si i-au pachetul şi-l deschid în fata lor conţinea, un tablou cu doi îngerii de culoare bleo ca cerul de limpede, al doilea era Maica Domnului cu Isus în braţe predomina galbenul si albul, al treilea “Cina cea de Taină”, dintr-o dată intru în acest ultim tablou si mă telportez în timpul în care Isus spunea şi ridica mâna cu un cubuleţ mic de pâine spunea “Aceasta este pâinea trupul meu acesta este vinul sângele meu” ( mă aflam intr-o clădire stil gotic cu arcade foarte mari, totul era alb dar nu-l pot defini era o nuanţă care nu o poţi vedea cu ochiul omului, eu eram îmbrăcată în alb exact stilul antic , toţi erau îmbrăcaţi în alb, masa era semicirculara unde stăteau apostolii, eu eram lânga alt grup mai retras în încăpere , comunicarea se făcea la nivel telepatic, nu existau farfurii ori pahare tot ritualul se desfăşura la nivel simbolic). Îmi transmite Isus ori de câte ori ai nevoie poţi veni. Mă înclin şi dau să plec spre grupul meu atunci se produce teleportarea în sens invers si ies din tablou în piaţă toţi observaseră ce s-a întâmplat dar nu au comentat nimic eu i-au ce le trei tablouri şi ajung acasă cu ele şi le las pe o masa în sufragerie ( casa nu o cunosc dar ştiam ca este a mea). Se termină visul.

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: