jump to navigation

Patru

Ies din galaxia noastră, dintr-o dată mă aflu pe planeta din galaxia pâlnie, sunt într-o încăpere foarte mare şi apare un animal imens, parcă era format din mai multe forme de viaţă, şarpe, leu, aripi, branhii ca la peşti,multe picioare ca la gândaci, braţe umane, parcă toate vietăţile pământului erau în el.”Ooo, urât mai eşti, poţi fi un animăluţ mai frumos?”Se transformă într-un animăluţ mai mic cu mai puţine componente din alte vieţuitoare.”Tot urât eşti poţi fi plantă?”Atunci apare ca o mini câmpie cu diverse specii de flori. „Aşa mai merge, dar ce formă de energie eşti de poţi să te transformi în orice tip de viaţă?” În momentul respectiv devine o minge mică (tenis) roşie şi zice:”Urmează-mă”. Îl urmăresc pe un culoar imens, ajungem într-o sală uriaşă , unde se afla o stea gigantică de lumină albă foarte intensă în zid” Ce-i cu steaua aceasta” R:”Din ea suntem toţi şi tu,aici vezi doar un pic din ea, am încercat ca să nu te sperii de mărimea ei, ar fi ca vârful unei tentacul de caracatiţă ce vezi tu” „Eu vin de ea, o să mă întorc tot aici după ce mor?” R:” Tu prin evoluţia ta, o hrăneşti, la fel tot ce este viaţă pe Pământ şi alte planete cu alte tipuri de energii, viaţă şi în final tot aici te întorci”.”Deci suntem mici atomi din ea?” R:”Da” „ Pot să intr-u în ea acum ?” R: „ Nu ar însemna să mori fizic şi când vei fi cu adevărat pregătită vei intra” „Trebuie să te întorci”Eu:”Stai mai am multe întrebări, nu mă lăsa iar în ceaţă” R: „Totul la timpul lor” Mă trage pur şi simplu mingea înapoi, pornesc şi mă întorc.

……………………………………………………………………………

Descriu acest vis avut în luna a-12-a, 2007 cănd îmi apare prima dată lumina albă.

Visul

Sunt singură şi în faţa mea apare un ochi magic de lumina albă de o intensitate ce nu se poate descrie, un alb pur ce nu putem vedea cu ochiul ci doar spiritual. Vreau să merg la el dar se îndepărtează şi apare la capătul unei păduri, apare în prim plan pădurea fiind formată din pomi cu ramuri goale si la capătul fiecărei ramuri se deschid câte o floare de crin (este superb si admir frumuseţea flori lor), fiecare cupă de crin era jumătate albă prima parte , iar deschiderea cupei galbene . Mă apropiai de o floare şi aud “poţi să alegi câte vrei sunt din aur alb şi galben şi nu vei avea nici o problemă în viaţă ia te rog”, dar eu doresc să ajung la lumina care este la capătul păduri. Nu, nu vreau doresc să merg mai departe , simţeam că dacă iau o cupă nu pot merge mai departe aşadar am decis sa nu i-au nici una.

Dintr-o dată dispare pădurea şi în faţa mea se afla un munte cu basoreliefuri, îmi spun în vârful muntelui va apărea lumina, deci îl voi escalada.(basoreliefurile erau formate din chipuri umane care îmi aduceau aminte de muntele de la Hollyood, de faraoni). Încep să mă caţăr cu mîinile goale, pun un picior pe ieşirile din piatră şi mă agăţ cu mâna de un nas, pe urma încerc să găsesc punctele care îmi asigurau o stabilitate mai mare şi urc fără să mă uit înapoi ori în jos, calc pe fruntea unui chip şi îi cer iertare doar eşti din piatră şi nu te deranjează că mă sprijin pe tine, bineinţeles nu primesc nici un răspuns, urc mai departe în acelaş mod ajung în vârf unde credeam ca este lumina. Mă aşteptam sa fiu obosită dar nu eram deloc după efortul depus. Mare mi-a fost mirarea când de fapt am observat că după vârf nu mai este nimic luminos ci un abis infinit, parcă era o gaură neagră. Ops ce fac nu vreau sa cad ,eu caut mai departe lumina şi am văzut-o pe alt vârf de munte din faţa mea, exista doar abisul între cele doua vârfuri, nu aveam o sfoară ca sa o arunc pe vârfulcelălalt sau altceva ce mă putea ajuta, ce fac? Încerc în continuare sa caut soluţii, dar dacă aş crea un pod de lumină între cele doua virfuri pot trece şi încep să vizualizez trepte de lumină ale unui pod ce face legatură între cele doua virfuri. Nu erau legate cu nimic între ele şi nici nu aveam balustradă ca să mă ţin, nu mi-am pus aceste probleme şi încep să calc fără teamă pe ele (nu erau trepte dar nu ştiu cum să descriu ca nişte scînduri de lumină la distanţe egale unele de altele) în sfârşit trec cu bine şi ajung pe vârful celălalt. Se deschide ochiul de lumina şi vreau sa fac un pas spre el. Oauuu îmi apare un balaur imens cu trei capete care spune :”Că el păzeşte intrarea spre lumină..”

Cum pot să mă apăr ori să–l înving fără să am nici o armă? Apare prin aer o sabie de lumina o prind cu mâna stângă şi încep să o vântur prin aer fac diverse mişcări cu ea , este atât de uşoară nu simt nici un fel de greutate în mânuirea ei chiar mă fascina, o mînuiesc cu uşurinţa parcă a fost tot timpul a mea şi îi ştiu toate secretele puteri ei, în acest timp balaurul stă şi se uita la mine şi-mi îndrept şi eu privirea spre el şi îi zic: “Uite nu vreau să te omor fiindcă menirea ta este de a apăra acest ţinut ( sunt contra oricărui tip de violenţă, nu vreau să-i fac nici un rău), introduc sabia în teacă atunci observ ca teaca se afla în partea dreapta şi încape perfect sabia în ea , amândouă formau o rază de lumină care nu era grea ,nici nu ardea super confortabil), observ în acelaş timp că eram îmbrăcată în zale( nu ştiu din ce material era formată) tot corpul inclusiv capul, şti-am că nu pot trece flăcările balaurului, muşcăturile lui nu mă poate atinge cu nimic prin ea. Continuu comunicarea cu balaurul şi îl rog sa-mi facă loc sa trec spre lumină şi îl las în viaţa dacă nu vrea atunci ne vom lupta. Balaurul se da la o parte si eu merg spre lumină, se termina visul.

KARINA

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: