jump to navigation

Paisprezece

Mă plimb printr-un coridor din piatră, în dreapta sunt ferestre mari, în stânga deocamdată numai zid, continuu să merg, văd o încăpere , intru, no numai de topogan nu credeam că am nevoie acum, topoganul este din fier cu diverse desene pe el, mă urc şi-mi dau drumul, îmi place, mă urc din nou şi cobor pe el, aud ghidul:” Hai, ai recuperat asta, nu te mai juca , mai avem şi altele de recuperat din trecutul nostru, urmează-mă” Offf, îmi place , ies din cameră pe culoar, şi-mi apare un copil, bebeluş cu cordonul ombilical netăiat, îl iau, merg ce merg şi se deschide o altă cameră, no acu,acu ,e, ce mă fac? În cameră pe toate zidurile sunt rafturi pline cu crani de oameni. Chem ghidul şi-l întreb:” No, acu ce fac”R: “ Ia un craniu , pe care îl vrei, dacă iei unul este ca şi cum ai lua tot din încăpere” Amu îmi dă să şi aleg, privesc şi-mi sare în ochi un craniu alb şi-l iau. Ies din cameră pe hol apare un şarpe , nu mai stau pe gânduri şi-l iau, păşesc în continuare şi se deschide o altă cameră, aici sunt chipiuri de toate genurile de armată, poliţie etc., aleg unul şi ies pe culoar, merg ce văd o coroană cu pene mare cât un om , de tip Indian, o iau şi merg mai departe, merg ce merg, se deschide o altă cameră, intru, o bibliotecă cu cărţi vechi având coperţile din piele, încerc să mă uit prin ele, aud vocea ghidului” ia-le nu avem timp acum de aşa ceva”Ok. Le i/au, ne întoarcem.

Vis

În urmă cu cinci luni de această călătorie, am avut o serie de două visuri la interval de două zile.

Unu

Sunt pe strada mea noaptea şi observ persoane cu o plasă mare pescărească cu care prinde-au oameni în ea. Îi evit şi îi spun câinelui meu pe unde să o luăm , ne ferim de ei.Mai am câţiva paşi să intru în scara blocului meu , se apropiau un cuplu de noi nu dau importanţă, dar când trec pe lângă noi mă înţeapă cu o seringă în piciorul stâng. Merg repede să ajung în scară . Aici trag invers serul din seringă şi o scot din picior. Acasă observ din toţi pori mei ieşea o pastă albă, nu mă durea, dar îmi crea  senzaţia de disconfort. Mă duc în sufragerie , se aflau mai multe persoane necunoscute şi tatăl meu. Îmi dau seama că erau cei care foloseau plasa şi cei doi care au trecut pe lângă mine. Mă cert cu ei şi doresc să îi dau afară. În acest timp unul dintre ei îmi aduce un cuţit, Şi-l întreb:”Ce vrei să faci să mă omori?”El spune: „Nu simţi , îţi iese un şarpe din stomac,ia cuţitul şi-l omoară” Mă uit la stomacul meu şi întradevăr ieşea un şarpe,cu cât ieşea mai în afară se mărea ca dimensiuni , în grosime şi lungime. Eu zic:” Nu dacă iese din mine ,trebuie să învăţ a trăi cu el, face parte din mine” Îl strâng pe şarpe şi încep uşor să-l bag în stomac, gata am reuşit ,se închide pe unde a ieşit el, nu rămâne nici un semn. Îi dau afară din casă pe intruşi, şi-l cert pe tatăl meu de ce le-a permis să vină la noi.Se termină visul.

Al doilea

Sunt într-o sală în care se decerna premii, este plină cu oameni. De pe scenă aud strigând numele meu. Mă îndrept supărată, zic:”Nu am putut dovedi nimic ştinţific, de ce mă chema-ţi” R: „ Da, dar practic s-a dovedit real tot ce ai susţinut, rezltatele o spun”. Premiul constă dintr-un ceas auriu, nu vedeam ecranul şi o bijuterie, un şarpe încolocit ce se ridică. Mulţumesc le iau şi plec. Se termină visul.

Când m-am trezit am zis:”Asta fiindcă nu l-am omorât în cealalt vis ,şarpele, ha,ha……..

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: