jump to navigation

Despre mine

 

Doresc sa fiu doar un simplu om, voi incepe de la zero sa ma formez in functie de dorintele voastre.

Reclame

Comentarii»

1. Alexandru Boris Cosciug - Octombrie 25, 2009

Un punct de vedere stiintifico-ortodox
Viitorul este necunoscut de catre oamenii de stiinta, asa cum corect s-a exprimat si celebrul fizician Stephen Hawking.
Privind lumea pe baza principiului incertitudinii ce sta la baza teoriei mecanicii cuantice, traseul nostru nu poate fi precizat in viitor.
Privind lumea pe baza teoriei relativitatii ea poate fi asemeni unei materializarii ale unui plan virtual gandit si exprimat de „Cineva”.
Acel „Cineva” se afla acum in ziua a saptea de odihna, deoarece a transferat responsabilitatea administrarii pamantului oamenilor perfecti. Transferul responsabilitatii managementului universului de la acel „Cineva”, care s-a exprimat inainte ca noi sa fim altceva decat „pulberi mici fara de chipuri”, catre noi oamenii se face lent, pe baza evolutiei spirituale a noastra (vezi Biblia, capitolul Geneza).
Asemeni programelor strategice exprimate virtual pe calculator, din punct de vedere biblic sunt doua cai: rai si iad.
Raiul este viitorul pe care il construieste omul care-si corecteaza din mers neconformitatile produse, sesizate de el sau de cei din jur, iar iadul este agravarea acestor neconformitati, prin specularea la maxim a oportunitatilor ce apar in fata ochilor nostri fara a tine seama de consecinte, asemeni principiului de baza al evolutiei speciilor animale, corect exprimat de Darwin.
Libertatea totala a omului ne conduce catre cele doua cai: oameni divini, cu har, care sfintesc locul pe unde trec prin intreaga lor activitate dusa pe baza principiilor managementului cunoasterii si calitatii totale, si oameni animale, care speculeaza orice, fara a tine cont ca il poate afecta pe semenul sau sau natura.
Din punct de vedere biblic, omul cu har va invinge in acest razboi informational si va corecta, prin intelepciune, intreaga activitate umana si o va dirija catre scopul stabilit de creator si transmis noua prin marii profeti al lumii, care s-au exprimat in diverse moduri in toate marile religii: nasterea unei entitati divine, asemeni celei existente, in care sufletele noastre vor fi „sageti de sfera in laserul divin”.
Am fost creati dupa chipul si asemanarea acelui „Cineva” si cu siguranta vom atinge intelepciunea Lui, fiecare in domeniul nostru de activitate, pentru a deveni Fii ai Lui.
Cu stima, Alexandru Boris Cosciug, clepsydra@clicknet.ro

2. mircea - Ianuarie 5, 2010

Cum as putea sa iau legatura cu dumneavoastra? Cand aveti timpul nevesar, a-ti vrea sa intrati pe id-ul meu? Doar o singura discutie scurta ar fi suficienta. Nu se refera la probleme, nici la sanatate sau la bani, e vorba doar de „simpla” ascensiune din punctul in care am reusit sa ajung in anii de munca. Id-ul meu de messenger este staff3006
Va multumesc.

3. papuci23 - Octombrie 6, 2010

salut…nu am citit toate articolele postate pe blogu tau,oricum ma bucur de ce am citit pana acum n sensu ca am clarificat niste notiuni cu care ma lupt de ceva timp :))..ma tot chinui sa inteleg mai mult din cartile lui jung …si esti de ajutor..as vrea sa continui si pe viitor cu trimiteri la opera lui jung..sa am si io ocazia sa confrunt cea ce inteleg io deacolo :)) n final imi doresc sa intelegi textu meu ca un „positive feedback” ptr eforturile tale

mariananu - Octombrie 13, 2010

Multumesc,
Ce doresti ca sa comunicam, despre ce notiuni? Pentru a te ajuta ca sa intelegi mai usor.
Astept raspuns.

papuci23 - Octombrie 14, 2010

in primu rand introvert,extravert;inteleg ca la introvert energia psihica este orientata n interior..la celalat n exterior..astai prima departajare care o gasesc n fiecare carte..totusi io nu inteleg mai deloc fenomenu,am citit ceai scris cu tipurile psihologice,si o sa formulez cateva intrebari sa poti sami rasunzi mai usor.

1.Cum functioneaza un „Eu” introvert,de exemplu se confrunta cu un eveniment in lumea exterioara…ce face el constient?cum se poate observa asa ceva „dar este inconştient că el în mod secret împrumută energie psihică de la obiect şi o împrumută obiectului prin extraversia sa inconştientă.”-despre introvert?

2.Ce se intampla daca energia psihica este directionata spre interior..la introvert,este directionata acolo sa faca ce?apoi la extrovert?
Nu stiu daca am pus cele mai corecte intrebari,astept sa incerci sa raspunzi,daca o sa ai timp,si apoi repornesc deacolo.

Multumesc

4. Roamania - Noiembrie 20, 2010

Este o prostie cum ca nu poti sa afli viitorul ,foloseste-te de trecut si prezent .
MS

mariananu - Noiembrie 21, 2010

Nu am scris eu asa ceva. De ce ma atacati fara ca sa comunicati cu mine. Asta dovedeste o falsitate din partea dumneavoastra.

5. David - Iunie 2, 2011

buna ziua, care este tratamentul va rog pentru a scapa de anxietate de performanta pe plan sexual ?

MARIA NANU - Iunie 2, 2011

Buna,
Este o intrebare la care nu pot raspunde in baza continutului ei avand informati zero din ce ai scris tu.. Cauzele pot fii multiple, asadar nu pot da nici o sugestie pe aceasta tema..

David - Iunie 2, 2011

este pe fond psihic, un fel de inhibitie. este prezent si lipsa libidoului din cauza fricii de esec.
Cu stima,

MARIA NANU - Iunie 19, 2011

Foarte evaziv ce scrii tu, acest motiv il au peste 70 % din barbati. Trebuie sa iti raspunzi cind se declanseza blocajul? Ce stari simti inainte de blocaj? De ce persoana de linga tine in acel moment nu poate ca sa iti anihileze blocajul?Ce determina aceasta anxietate in actul sexual?Unde este cauza , in trecut, in prezent, cauze pur biologice( medicale), transmise transgerational? Incearca pe moment ca sa gasesti raspuns la aceste intrebari , vorbesti criptic incit si eu sunt determinata ca sa raspund la fel.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: