jump to navigation

Ultimul Quadrant – Ultima baliza luminoasa spre 2012 ianuarie 11, 2010

Posted by MARIA NANU in Diverse.
trackback

*În urmãtorii ani terestri, multe suflete vor experimenta dureri fizice, ce nu apartin acestei vieti. Prin aceasta vreau sã spun cã nu vor rezona cu aceastã viatã, ci cu vietile trecute. Energia Centurii Fotonice, aduce la suprafatã multe probleme de sãnãtate ce nu pot fi diagnosticate sI explicate.**
Majoritatea acestor probleme de sãnãtate vor fi însotite de dureri. Sufletul va experimenta durerea, dar doctorii sau profesionistii ce lucreazã în domeniul sãnãtãtii, nu vor gãsi nimic manifestat din aceastã reîncarnare. Durerea va fi acolo, dar când vor fi fãcute testele necesare, inclusiv scanãri cu raze-x, nimic anormal nu va putea fi vãzut în zonele respective.
Câteodatã, vor exista simptome fizice de boalã, cum ar fi bube, pete, etc., urmare a furiei simtite în altã viatã ce vine acum la suprafatã, dar de cele mai multe ori va fi doar durere fãrã a putea fi identificatã sursa la testele medicale. Letargie, depresie si senzatia lipsei de energie, pot fi deasemenea printre aceste simptome.
Energia transmisã în planul terestru acum si în urmãtorii 7 ani terestri, este proiectatã pentru a aduce la suprafatã energiile vechi – energii ale vietilor trecute – ce au fost stocate la nivelul memoriei sufletului, de multe reîncarnãri. Unele suflete vor experimenta în multe ocazii, dureri si disconfort localizat evident în multe pãrti ale corpului uman, nu doar într-un singur loc. Aceasta se datoreazã faptului cã ei au energie ce trebuie îndepãrtatã si care provine din multe încarnãri, si au ales sã facã acest lucru în timpul acestei vieti pãmântene.
Planul terestru trece printr-o perioadã de transformãri uriase. Vechea Energie este curãtatã si îndepãrtatã, iar Noua Energie este adusã.
Din cauza lipsei de interes a oamenilor si lipsei de educatie în ceea ce priveste ceea ce se întâmplã în planul terestru în aceste vremuri, acestia nu vor întelege adeseori ce se întâmplã cu ei. Aceasta se întâmplã în mod special în momentele când energia vietilor trecute este adusã la suprafatã. Cei ce au cunostintele necesare datoritã educatiei primite, vor fi capabili sã înteleagã ce se întâmplã. Planul terestru încearcã sã asiste umanitatea pentru a se muta în vibratie, pentru a facilita sufletelor de a muta spiritualitatea lor în planuri de constientã mai înalte.
Puteti sã vã întrebati, asa cum multi dintre voi o veti face, „Dar de ce ne este datã durerea? De ce se permite ca acest lucru sã se întâmple?”
Nu noi facem acest lucru. Acest lucru este creat de energiile de pe si dimprejurul planului terestru de acum, ce sunt proiectate pentru a asista umanitatea în procesul de înaintare. Pentru acele suflete ce nu au experimentat curãtirea pe parcursul vietilor trecute, acest fapt poate avea efecte intensificate. Acele fiinte ce au lucrat pe ele în trecut, care au lucrat si au asistat sufletele lor în procesul de înaintare, nu vor avea probleme, dar majoritatea vor avea. Cu cât mai mult nu v-ati debarasat de ceea ce existã în memoria sufletelor voastre, cu atât mai mult veti avea de a face cu acest fapt. Dacã sunteti unul din acele suflete ce experimenteazã aceste fenomene, nu disperati si nu vã lãsati cuprinsi de teamã.
Cãutati un vindecãtor alternativ, sau un vindecãtor energetic sau un terapist ce lucreazã pe vietile trecute. Lãsati-i sã vã cunoascã problemele si începeti munca de curãtare a vechilor energii din corpul vostru.<http://alchimie. spirituala. net/>
S-ar putea sã aveti disconfort pentru o perioadã de timp, dar odatã ce aduceti la suprafatã si eliminati energiile, acest lucru va fi fãcut pentru totdeauna. Odatã ce a plecat, veti fi capabili sã vedeti multe lucruri pe care înainte nu le puteati vedea. Blocajele ce existau acolo de multe
reîncarnãri, nu vor mai fi, iar sufletul va fi capabil sã vibreze la un nivel mai înalt de energie si constientã. Aceasta va usura procesul de experimentare si vedere prin iluziile planului terestru, iluzii ce sunt create de cãtre Sinele egotic.*

Ultimul Quadrant – Ultima baliza luminoasa spre 2012

Ultimul Quadrant – Ultima baliza luminoasa spre 2012

De la Gruppul ESPAVO

(16 Dec. 2009, prin Steve Rother)

De la Steve: Omenirea intreaba Grupul despre ce va fi in 2012. Umanitatea a crezut mereu ca decembrie 2012 ar fi o data importanta pentru omenire, in acest proces al tranzitiei, dar, in esenta, foarte putine vor avea loc in ziua respectiva. Ceea ce trebuie sa se schimbe are insa loc in perioada premergatoare sfarsitului de an 2012. Cele mai multe dintre schimbari nu par a fi sesizate de oameni desi procesul exista.
Anul 2010 a inceput etapa finala a trasformarilor de pana in 2012. In urmatorii trei ani, energia planetei si caracteristicile ei vor fi stabilizate si vor ramane valabile pentru urmatorii 1000 de ani. Grupul Espavo a comunicat despre numaratoarea inversa sustinand ca fiecare punct de declansare ar trebui sa fie sarbatorit. Incepand cu 2001, schimbarile enegetice au loc prin dechiderea unor portaluri precum 01.01.01 sau 02.02.02 (deschis in
Toronto, Canada). Inceputul cuadrantului final va fi celebrat prin portalul 10.10.10., cand este planificat ca ceva special sa se produca. Acest portal va face o diferenta clara fata de ceea ce are loc pana atunci.

SALUTARI DE ACASA !

Exista un motiv pentru care voi ati ales sa va aflati pe Pamant, in acest moment critic. Multi dintre voi au adus pe Pamant informatii care a fost foarte utile pentru parcurgerea acestei perioade deosebite si destul de dificile. Multi dintre voi cred ca va avea loc o schimbare totala, in anul 2012 si acest motiv i-a determinat sa aleaga sa fie prezenti pe Pamant, martori ai acestor evenimente. Multi dintre voi au anticipat o cumpana majora in anul 2000 si acesta a fost un alt motiv pentru care ati dorit sa fiti prezenti. Nimeni nu v-a impus alegerea, voi ati dorit-o! Sunteti aici, la locul potrivit, la momentul potrivit, pentru a face ceea ce v-ati propus sa faceti. Multi dintre voi inca nu au aflat motivul pentru care au dorit sa fie prezenti pe Pamant, acum. Oamenii sunt atat de amuzanti! Voi puneti intrebari dar veniti cu idei de Acasa si le extrapolati la situatia de pe Pamant.
Sa vorbim despre suprapunerea timpului pe planeta voastra, pentru ca aceasta problema se va impune critic in urmatorii trei ani. Aceasta perioada de timp devine foarte importanta.
Dupa cum stiti, am vorbit o perioada de timp despre numaratoarea inversa, pana la ascensiune. La inceput totul parea ca o gluma cosmica. S-a considerat initial ca anul 2012 va a fi sfarsitul planetei si sfarsitul istoriei inregistrate. In consecinta, intentiile voastre au fost sa va mutati in spatiul unei dimensiuni superioare, cea de a cincea, si sa va creati acolo un Nou Pamant. Noi am apreciat ca acest plan va emana din dorinta si mintea voastra. Temerile voastre asupra a ceea ce se va intampla in 2012 au fost corecte. Aceasta corespundea cu vechile scrieri referitoare la anul 2012, unde se vorbeste despre sfarsitul Pamantului. Procesul a demarat intr-o oarecare confizie asupra aceea ce urma sa se intample; a aparut multa frustrare, manie si teama pe planeta, atat la fiecare uman cat si in ceea ce priveste Pamantul, ca entitate. Aceasta stare a produs multa energie cu anumite vibratii, energie care a fost absorbita de sistemul planetar si aceasta a provocat dificultati prin modificarea modelului meteorologic, seismic, inclusiv activitatea vulcanica.
Manifestantiile au fost evidente mai ales in mijlocul Oceanului Pacific, asupra carora noie am atentionat cu multi ani in urma. Noua Lemurie se ridica la suprafata si aceasta va aduce schimbari in relieful planetei.
Prevedem repetarea cataclismului care a avut loc in mijlocul Oceanului Pacific. Acesta va avea un impact foarte mare asupra restului planetei. El va deschide noi portaluri si in acel moment multe dintre credintele umanitatii se vor narui. Aceste evenimente trebuie sa aiba loc pentru a putea face saltul evolutiv spre nivelul urmator. Ce inseamna aceasta ? Multi isi vor parasi corpul fizic. Inseamna ca totul se va produce dintr-o data? Nu.
Credeti-ne cand spunem ca evolutia omenirii nu mai poate continua ca pana acum. Umanitatea a trait in dualitate, unde a existat mereu binele si raul. In dimensiunea catre care va indreptati nu va mai exista ‘’bine’’ si ‘’rau’’. O mare parte din modificarile ce urmeaza sa se produca vor deschide noi posibilitati pentru fiinata umana, posibilitati de care nu ati mai beneficiat pana acum in intreaga istorie a omenirii..

Quadrant final – un miracol Nou

Perioada 2010- 2012 reprezinta quadrantul final a ceea ce urmeaza sa experimentati pe Pamant, in vechea energie. Ati trait doar o parte din evenimentele majore prevazute a avea loc pe planeta voastra. Procesul evolutiv inceput va continua.
Permiteti-ne sa va dam o explicatie dintr-o alta perspectiva. Multi dintre voi ne-au intrebat ce anume se va intampla in anul 2012. Voi, inca oameni ai momentului, interpretati diferit evenimentul cosmic destul de apropiat. Unii dintre voi cred ca va fi pe data de 21, la solstitiul de iarna. Altii cred ca 1 sau 11 sau 12 sunt datele corecte. Mai corect ar fi sa luati in considerare acea data asupra careia va veti concentra ca majoritate. Dar, sigur aceasta adevarata minune se va produce si va reprezenta cel mai mare miracol colectiv din istoria umanitatii.
Exista inca parti (aspecte) ale voastre care vor trebui recuperate, pentru a va intregi fiinta voastra totala. Aceasta reintegrare nu este identica pentru toti umanii (se face referire la faptul ca aspectele de recuperat se afla in locatii si dimensiuni diferite, ca rezultat al periplului fiecarui suflet in lunga sa existenta in cosmos. N.M.) Procesul reintregirii a inceput ; el se va desfasura si incheia in ultimii patru ani care au mai ramas, pana in 2012, cand Pamantul va ocupa un alt amplasament in cosmos. Concluzia este ca inca nu se pot face precizari exacte asupra momentului declansarii evenimentului cosmic anuntat. Micii zei ai Pamantului isi vor recuperea abilitatile de co-creare, in primul rand ca forta creatoare colectiva. Determinanti vor fi urmatorii trei ani, care vor reprezenta cheia finalizarii procesului.
Noi am mai vorbit despre holograma Pamantului creata de gandurile umanitatii. Ca si noi, voi sunteti dumnezei, si, deci, cand Dumnezeu emite un gand, acest fascicul de lumina se raspandeste in spatii. Voi purtati gandurile unui dumnezeu, acel dumnezeu care sunteti. Cand gandurile acestor multi dumnezei rezoneaza, se formeaza un fascicul extraordinar de puternic de energie care creaza o minge energetica enorma, numita holograma. Concentrarea aceasta de energii, similare ca domeniu de vibratie, are un impact puternic asupra vecinatatilor, de unde atrage alte noi energii. Acest proces de creare a stat si la baza formarii Pamantului ca planeta.
Holograma Pamantului este o reprezentare tridimensionala de lumina. Pentru noi, notiunea de „lumina” are o semnificatie mai ampla, decat in rationamentul vostru. Holograma nu trebuie privita ca o constanta ci in permanenta modificare astfel ca prezenta holograma a Pamantului nu mai seamana cu cea originala, de la nasterea si formarea planetei. In aceasta perioada, a ultimilor patru ani, holograma originala a Pamantului va reveni si se va suprapune peste cea actuala. Aceasta inseamna ca nu va trebui sa va faceti griji in legatura cu aceasta suprapunere? Va fi creste negativitatea pe Pamant? Aceaste intrebari vi le adresam voua deoarece voi aveti mai multa cunoastere in ceea ce priveste viata pe Vechiul Pamant si trecerea la Noul Pamant. Noul Pamant este proiectul vostru, care se va naste din aspiratiile si gandurile voastre de milenii.
Trecerea la Noul Pamant nu se va face intr-o singura zi, dar acea zi de inceput este foarte aproape. Majoritatea dintre voi lucreaza, fara a constientiza aceasta, la formarea Noului Pamant, si la aceasta opera sunteti ajutati si de fratii vostri raspanditi in multe zone ale cosmosului si in multe dimensiuni. De fapt, despre crearea Noului Pamant se vorbeste si in Biblia voastra, cu toate modificareile si interpretarile care i-au fost aduse de oameni interesati.
Doua instrumente ale schimbarii.
Exista doua concepte importante despre care vom vorbi. Aceste vor fi incredibile instrumente care va vor ajuta in aceasta perioada de tranzitie. Despre primul am mai pomenit mai sus: cea de a 12-a dimensiune. Voi aveti, ca fiinta globala, 11 planuri in care existati, dar un singur loc de perceptie. Acest punct de perceptie este dimensiunea dvs. a 12-a.
Omul are abilitatea de a deplasa cu usurinta acest punct de perceptie. Deplasarea punctului de perceptie se face prin constient. Orice focalizare pe un alt punct aduce in constient un alt camp de perceptie, o alta realitate (Nota : cine este interesat sa aprofundeze acest subiect, poate gasi detalieri in cartea FOCUL LAUNTRIC a lui Carlos Castaneda, capitolele ,,Punctul de asamblare’’ si ,,Pozitia punctului de asamblare’’,ed.Rao,1999 – N.M.). Prin deplasarea punctului de perceptie se pot accesa alte lumi. In mod obisnuit, omul ramane concentrat intreaga viata pe un singur punct, necunoscand ca exista si alte planuri la care ar putea avea acces cu usurinta. Totul este o chestiune de vibratie. Cand iti spui :’’nu sunt destul de bun pentru a face aceasta ‘’ atunci, frecventa ta de vibratie va scadea si, cu adevarat, nu vei putea atinge acel obiectiv la care tanjesti. Conditia esentiala pentru a reusi este sa renunti la judecata ca nu se poate. Aveti incredere in procesul transformarii voastre, fara a va crampona de experienta altora sau a voastra, de pana atunci.
Al doilea instrument care va poate asigura schimbarea este intalnirea si contopirea cu Sinele vostru Inalt. Nu este ceva imposibil de obtinut. Ridicati-va nivelul de perceptie prin cresterea atentiei la tot ceea ce se intampla in jurul vostru si incercati sa fiti mereu prezenti in momentul de ACUM. A fi prezewnt in ACUM nu este o vorba goala. Insistand sa va plasati in acest mement, fara indarjire, cu calm si incredere, veti simti, in timp, diferenta. Linistiti-va mintea prin respiratii profunde si plasandu-va intr-un mediu care sa nu va conturbe.
Vom face urmatoarea analogie in ceea ce priveste perioada de timp care a mai ramas umanitatii.In primii trei timpi ai acestui quadrant, asteptati nerabdatori sa apara un avion care ar urma sa aterizeze. Dupa ce nava apare in orizontul aeroportului, incepe derularea timpului pentru pregatirile de aterizare (scaderea treptata a altitudinii, punerea centurilor de siguranta, alinierea navei pe directia pistei). Ultimul timp este rezervat aterizarii propri-zise. Nava ,,Pamant’’are si ea nevoie de aliniere, in abordarea in siguranta a pistei ; in acea scurta perioada nu va mai fi timp pentru ajustari majore ale navei. Cine nu vrea sa rateze aterizarea trebuie sa se pregateasca din timp ca totul sa se incheie cu bine pentru el.
Am sa va spun ca responsabilitatea, ca notiune, isi va modifica si amplifica semnificatia. Multe dintre organizatiile voastre, indiferent daca sunt societati de afaceri, religii, cluburi sau tot ceea ce aduce oamenii impreuna, sunt zonele care vor incepe foarte curand sa contribuie la definirea a ceea ce este intr-adevar responsabilitatea. De exemplu, daca aveti o afacere si veti avea nevoie sa selectati pe cineva pentru a-l angaja, va fi suficient sa-i scanati cu privirea pe candidati, pentru a sti care persoana este cea mai potrivita postului. Inainte de selectare va trebui sa le spuneti in ce consta munca si cum vor fi platiti. De fapt, in viitor se va aprecia cel mai mult responsabilitatea cu care raspunde angajatul la locul de munca, nu relatiile pe care le are sau confidentialitatea. Altfel spus, remunerarea se va face in primul rand in functie de atasamentul angajatului fata de companie.
Comportamentul cinstit al patronului fata de salariati va asigura (ca si pana acum, dealtfel) devotamentul acestora fata de interesele companiei. De asemenea, succesul si prosperitatea companiei va depinde, aproape in totalitate, de respectul pe care compania il va manifesta fata de colaboratori si fata de consumatori. Aici multe vor trebui schimbate pentru a se modifica perceptia actuala, cand, adesea, consumatorul se simte pacalit. Cine va dori sa aibe mai multa putere, va trebui sa-si creasca responsabilitatea fata de cei carora le sunt destinate serviciile. Binele pe care il doreste fiecare pentru sine trebuie sa ajute si binelui aproapelui, al societatii.
In ceea ce priveste ascensiunea, noi nu suntem de acord ca lumea trebuie despartita de o prapastie: intr-o parte cei doritori sa ascensioneze si in alta cei care doresc sa stea pe loc. Datoria fiecaruia dintre cei constienti este sa-i trezeasca si pe cei inca adormiti sau recalcitranti. Si aceasta inseamna cresterea responsabilitatii. Interesul este unul colectiv caci bascularea umanitatii pe o directie de crestere se va produce numai daca se va atinge sau depasi masa critica.

Puterea creatiei

De ce este atat de importanta puterea creativa? Mai intai de toate, voi sunteti proiectati sa fiti fiinte creatoare. Fiecare dintre voi are aceasta abilitate, desi multi nu au habar de aceasta, si se complac in a-si consuma viata in nimicuri. De ce aveti nevoie sa creati ? Cand renuntati la a fi creatori, deveniti neinteresanti pentru Creator, caci blocati calea de inaintare a umanitatii. Ca sa se miste, energia are nevoie de intentii si minti iscoditoare, nu de lancezeala, de stagnare.
Pretindeti ca faceti parte din umanitate, si asa este.Cu toate acestea, ar trebui sa va anailzati si sa vedeti daca, la nivelul la care se afla acum societatea, ati contibuit cumva, ince fel si cat! Daca un gand, o idee este pastrata constanta in minte macar timp de 7 secunde, se va manifesta un rezultat. Acest rezultat nu va aparea cu necesitate in urmatoarele secunde, dar sigur, se va produce intr-un timp definit. Va provocam sa va jucati cu aces tip de manifestare, exersand ca sa va pastrati cat mai mult timp concentraea pe o anume idee si sa urmariti cand va aparea materializarea acelei idei. Puteti tine si o evidenta a acestor exercitii.
Ideea de timp este in schimbare, deoarece rotatie a Pamantului interior este in schimbare. Acesta nu este un lucru mistic. Este pur si simplu un adevar ca miezul Pamantului se schimba ca viteza de rotatie. Miezul planetei se roteste intr-un ritm diferit fata suprafata Pamantului. Fenomenul s-a accentuat in ultimii ani efectul devenind sesizabil de catre fiecare pamantean. Miscarea de spin a planetei va face ca perdeaua de neclaritate din trecut sa devina mai transparenta.

Date declansatoare (de evenimente).

Au existat 12 asemenea date in acest inceput de secol. Ele au inceput cu 01.01.01 (1 ian.2001), 02.02.02 (2 feb.2002), etc. Trebuie sa va spunem ca aceasta incredibila calatorie accelerata pe care voi o faceti pe jos, nu a faut planificata. Voi v-ati ales acest traseu, aceasta cale si, pentru aceasta, aveti pretuirea noastra deosebita. V-am urmarit si v-am insotit de la inceputul timpului pe planeta Pamant, de atunci de cand planeta a decis sa aleaga jocul liberului arbitru. V-am vazut frustrarile si sentimentul ca sunteti singuri.
Dragilor, aceasta singuratate nu ar fi fost posibila; ea a fost doar o iluzie. Dragostea noastra pentru voi a fost permanenta si ea depaseste ceea ce credeti voi ca ar fi posibil.

Toate iluziile care v-au deprimat incep acum sa dispara iar voi veti putea alege o altfel de viata pe Pamant.
Bucurati-va si aveti incredere in destinul vostru care se pregateste in aceasta perioada care a mai ramas. Bucurati-va de drumul pe care-l parcurgeti! Tratati-va semenii cu deplin respect pentru calea pe care si-au ales-o, chiar daca voi ati alege altceva.

Grupul Espavo

SURSA: www.lightworkers.org

Reclame

Comentarii»

No comments yet — be the first.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: